« Creative Section

Vad du kan göra med dina betonggolv

Vi har tidigare pratat om hur man kan vara kreativ med sina golv, genom att lägga parkett, eller slipa sina trägolv. Men hur gör man då om det är så att man har betonggolv? Nu är det inte vanligt att dessa typer av golv ligger inne i huset, mer än möjligen i tvättstugan eller grovhallen eller så. Det är kanske i källaren, garaget eller på andra platser som det finns betonggolv. Dock kan man genom slipning betonggolv få ett golv som blir riktigt snyggt, till exempel i entrén, eller i matsalen. Genom att slipa betonggolvet, så får det en vacker, blank yta. 

Slipa betonggolv i olika lokaler

Det går även att genom slipning betonggolv få vackra golv i olika lokaler. Det kan vara offentliga byggnader, som skolor, sjukhus med mera, eller så kan det vara i butiker som man vill ha det där glänsande fina golvet. 

Om man anlitar ett företag som kan detta med slipning betonggolv så kommer man att få det allra bästa resultatet. De kan använda sig av rätt sorts maskiner, så att det blir utfört så som det ska och det blir ett hållbart resultat av det hela.

Satsa på annorlunda golv

Annorlunda golv i ett hus, är alltid trevligt. Varför lägga klinkers, när du kan satsa på ett polerat betonggolv eller varför inte ett golv i marmor? Överraska dig själv och andra med lite roligare idéer när det kommer till olika golv i just ditt hus!

7 Feb 2018