« Creative Section

Planera din flytt på bästa sätt

Att genomföra en flytt, det tar tid och det tar energi och det gäller att planera den väl. Det för att det ska gå nåt så när smidigt i alla fall. Det bästa alternativet tycker jag själv är att anlita en flyttfirma. Packa vill jag göra själv, för det är smart att passa på att rensa och slänga då man ska flytta. Men det är rätt skönt att slippa kånka en massa kartonger ner för en trappa in i en liten kärra och sedan köra hundraelva turer och kånka in. Så det är rätt skönt att flyttgubbar kan bära och ta allt i ett enda lass! Sen, man har ju annat att tänka på med när det är en flytt, som flyttstädning.

Anlita hjälp med din flyttstädning

Förvisso kan man ta och göra sin egen flyttstädning, om man tycker det är kul och har tiden för det. Det är ju dock rätt mycket som ska städas. Det kan vara smart att anlita en städfirma i Lund eller Helsingborg om det är där man bor. Det eftersom att städfirmor, de är proffs på det där med att städa, så det går fort och det görs på rätt sätt.

Andra saker du inte får glömma

I samband med att du flyttar så ska du även se till att flytta din hemförsäkring, samt flytta på abonnemang som tele, bredband med mera, eller säga upp och teckna nytt. Missa inte heller att göra en adressändring!

22 Feb 2021