« Creative Section

Kreativa lösningar

Kreativiteten finns i allt, om man bara bestämmer sig för att se den. Det är kreativiteten som för världen framåt och den har långt ifrån alltid något att göra med penslar och färg. Ibland handlar det om något så "torrt" som siffror och andra gånger om betong. Detta erfor jag när jag blev lite mer insatt i den kreativitet som ibland krävs vid rivningsarbete.

Kreativ rivning

När man till exempel ska riva en enorm industrilokal invändigt, och samtidigt hålla stommen intakt, ja då krävs det helt klart mer raffinerade lösningar än en hederlig gammal slägga. Rivning med Näsum Betonghåltagning erbjuder just denna typ av kreativitet. Det är fascinerande att se på nära håll (vilket jag fick möjlighet att göra nyligen).

Jag håller mig till penslar och färg

Personligen skulle jag aldrig ge mig in i rivningsbranschen bara för att jag ser kreativ potential där, men hade jag hamnat där av tvång eller slump så hade jag nog allt funnit ett sätt att utnyttja min kreativitet produktivt. Som det är nu håller jag mig till kreativitet i lite mindre skala, vilket jag trivs så bra med.

Summa summarum så handlar väl det här inlägget om att saker och ting blir vad man gör de till. Det är de kreativa hjärnorna som för världen framåt, oavsett bransch och nisch. Den som känner att den sitter fast på ett tråkigt jobb kanske bör utveckla sin approach till jobbet istället för att jaga ett annat - särskilt om lönen och arbetskamraterna är bra.

 

19 Dec 2017