« Creative Section

I behov av massage

Något jag känner av just nu det är att jag skulle behöva ha massage! Jag har blivit så stel i mina axlar och rygg det senaste. Det finns inte så mycket annat än massage som hjälper då. Jag gick mycket på massage Malmö förr, men nu var det bra länge sedan. Jag vet inte ens om det ställe jag gick till finns kvar. Jag vet att man kan söka efter massage Malmö på Timecenter, så det funderar jag på att göra. Där kan man hitta en massa olika massagesalonger. Det går även att söka efter andra saker med, som hudvård, vaxning och spa.

Spa vore ju inte fel

På tal om spa, det vore ju rätt så skönt att få åka iväg på. Även det är flera år sedan jag var på. Just att åka ett par dagar och ta in på ett spa gör ju under för kropp och själ. Har besökt ett par olika spa för längre sedan. Många av dem har ju massage, behandlingar, bastu, varma källor med mera. Sen vet jag att det ska finnas såna dagspa, såna man kan gå till över dagen. Men skulle jag åka på spa snart, så skulle jag nog ta det över en hel helg! Det gör ju att man verkligen kan slappna av, få rekreation och orka med sin vardag efteråt. 

Boka massage först

Spa får jag nog vänta med, det finns inte tid för det just nu. Det får bli ett par besök hos en massageterapeut istället, som kanske kan lösa upp min stelhet!

17 Nov 2018