« Creative Section

Att hitta bra smink

Att köpa smink, det kan man ju göra på en mängd olika ställen idag. Det går ju till och med att hitta smink i vissa matbutiker idag! Själv föredrar jag att handla mitt smink på nätet- Det är lite enklare att handla på nätet, tycker i alla fall jag. Det är större utbud samt att man då kan få det levererat hem. Det är rätt skönt att man numera kan köpa det mesta man vill ha på nätet!

Vad för smink behöver man?

Vad för smink en kvinna behöver ha, det är ju helt individuellt. Mycket handlar ju om hur ofta man sminkar sig och hur mycket. En del tycker det räcker med lite mascara och läppstift, andra vill ha hela basen, med underlagskräm, puder, ögonskugga, kajal, eyeliner, concealer och så vidare. På nätet kan man söka efter "måsten" i sminkväskan, så finns det bra listor på produkter att ha för att göra en bra sminkbas. Ofta är det ju även så att en vardagssminkning skiljer sig åt mot en fest-sminkning.

Jag har lite av varje i min sminkväska, just för att kunna sminka mig på olika sätt.

Viktigt att tänka på

Även smink har ett bäst före datum så se till att uppdatera om du har gammalt smink. Sedan är det bra att även alltid hålla alla borstar och annat rent, så att det inte sprids bakterier och annat när du sminkar dig.

21 Jan 2022